סיפורו של סטארט אפ הלחם המונבט שנולד במטבח הביתי
בעז אוליברו, בעלים-מנכ"ל של חברת "מונבטים" מספר איך הקים את המפעל שמוכר היום בשם 'מונבטים' - לחמי בריאות מהצומח העשויים משילובים של קינואה, כוסמת, קטניות, דגנים ללא גלוטן ירקות ופירות
בעז אוליברו, בעלים-מנכ"ל של חברת "מונבטים" מספר איך הקים את המפעל שמוכר היום בשם 'מונבטים' - לחמי בריאות מהצומח העשויים משילובים של קינואה, כוסמת, קטניות, דגנים ללא גלוטן ירקות ופירות
כריך מבטא את הרצון לחסוך בזמן מבלי לוותר על המענה התזונתי המקיף, אך כיום ברור לנו כי 'התוספות' הן מה שהופכות את הכריך לבריא ולאו דווקא הלחם. סטארט אפ ישראלי בעולם המזון בא להפוך את הנחת היסוד הזאת
הצבנו למאמנת התזונה האינטגרטיבית אתגר - להספיק להכין את מה שמורחים על הלחם המונבט בזמן שהוא בטוסטר. התוצאות מפתיעות וטעימות מאוד
כמעט כל המלצה כיום לתפריט בריא ומאוזן כוללת קטניות. אז אם זה כל כך בריא, מדוע קטניות עושות לנו כאבי בטן? התשובה פשוטה והפתרון הוא בהנבטה נכונה
האם ניתן לקחת את הצורך באוכל טבעוני, בריא, אורגני ומגוון ולהוסיף למשוואה גם את המושג "אוכל מהיר?". לצורך זה קיימים "מונבטים" - לחמים בלי מוצרים מהחי, גלוטן, שמרים, חומרים משמרים, סוכר וכדומה
הלחמים המונבטים הם ללא גלוטן, ללא שמרים וללא חומרים משמרים ונעשים בעבודת יד. אז ממה הם עשויים? משילובים של קינואה, כוסמת, קטניות, דגנים ללא גלוטן ירקות ופירות
אנשים שנמנעים מגלוטן מעדיפים להפחית בצריכת המזון המתועש ולחפש אלטרנטיבות טבעיות ובריאות יותר. גלוטן נמצא במאכלים רבים, אך הקונוטציה הראשונה היא בדרך כלל ללחם. אז מהם לחמים מונבטים וכיצד הם מהווים אלטרנטיבה בריאה ללחם?
ארוחה מאוזנת מכילה פחמימות, חלבונים, עשירה בוויטמינים וסיבים תזונתיים, אין בה חומרים משמרים ותוספות מיותרות של סוכר ומלח - אבל להרכיב ארוחה עם כל המרכיבים האלה זו לא משימה פשוטה ומהירה
אם לפעמים מתחשק לכם לגוון את הבננה והטונה של אחרי האימון ואתם מחפשים אלטרנטיבה שאינה תעשייתית ומהונדסת, יש כזאת
כל הורה מכיר את המבט החשדני של הילד והתירוצים היצירתיים כאשר משהו בצבע או מרקם שהוא לא מכיר מגיע אליו לצלחת. אז איך משכנעים ילדים לאכול בריא? הנה 5 טיפים מהירים
פיתוח ישראלי בשם 'מונבטים' מציע כיום לחמי בריאות מהצומח, העשויה משילובים של קינואה, כוסמת, קטניות, דגנים ללא גלוטן, ירקות ופירות
אנחנו רוצים אוכל טעים, מנחם, מזין ובריא, מגוון, זמין, יספק לנו תחושת שובע מתמשכת ואם אפשר שלא יגרום לנו לאי-נעימות בבטן. ואם הלחם גורם לכם לכאבי בטן - יש לכם פתרון
פעמים רבות, אנשים בוחרים כצעד ראשון לוותר על לחם, אז לא בהכרח חייבים לוותר עליו אבל אפשר לצרוך אותו בצורה אחרת ובריאה יותר