פידה לחמעג'ון לוהטת וטעימה
השפים מולי מגריסו ואריק דרחני חיברו בין הפידה והלחמעג'ון ויצרו מאפה טורקי בצורת סירת קאנו, ממולא בשר מתובל עם חציל קלוי והמון עשבי תיבול
השפים מולי מגריסו ואריק דרחני חיברו בין הפידה והלחמעג'ון ויצרו מאפה טורקי בצורת סירת קאנו, ממולא בשר מתובל עם חציל קלוי והמון עשבי תיבול
לא רק לפורים, אלא לכל השנה. מירב שיינר-דנצ'נקו מכינה ביסים קטנים של מאפה תפוח אדמה מלא כל טוב וגם מראה איך אפשר לשדרג אותם עוד יותר
אם שפר עליכם מזלכם, נתקלם בילדותכם במכלת השכונתית, או במאפייה בדרך חזרה מהים, בפיתה עם בצל. כאן אינס שילת ינאי אופה ביחד איתכם מאפה מענג במיוחד
קונדיטורית ה-Back Door בחצר האחורית של מסעדת ניטן תאי, ידועה בזכות המאפים המיוחדים שלה. השף-קונדיטור שלה עופר בן נתן פרגן לנו במתכון למקלוני גבינה שפשוט אי אפשר להפסיק לנשנש