שוק צפון: השוק הקולינרי החדש של רמת החייל
טרנד שווקי האיכרים לא פוסק. בשוק האוכל החדש שייפתח בנובמבר ברמת החייל, יככבו סניפים של מסעדת טאיזו, ביסטרון יהלומה ומבחר דוכנים של סחורה טרייה וגם מסעדת פרונטו האיטלקית על סף חתימה. הצצה ראשונה
טרנד שווקי האיכרים לא פוסק. בשוק האוכל החדש שייפתח בנובמבר ברמת החייל, יככבו סניפים של מסעדת טאיזו, ביסטרון יהלומה ומבחר דוכנים של סחורה טרייה וגם מסעדת פרונטו האיטלקית על סף חתימה. הצצה ראשונה
אחרי הפרידה המדוברת מהמייסדות דגנית ונינה הלוי, חוצה מאפיית לחמנינה את איילון - בעליה הנוכחיים מגשימים את חלומם של המכורים ללחם הנלסון ופותחים סניף למאפייה האהודה בלב תל אביב
הבנות של לחמנינה עזבו את המאפייה, האסירים בפלורידה גילו את יתרונות האוכל הכשר, וההבדלים בין אוכל אורגני לאוכל רגיל. ידיעות מרחבי העולם הקולינרי בארץ ובעולם
עוגיות לא חייבות תמיד להיות מתוקות ומסוכרות. מדריך האפייה מראה איך תוכלו להכין ולתענג על עוגיות מלוחות עם גבינות ותבלינים
קלאסית אפויה או קרה עם פירורים. הקונדיטוריות השנה לא עצרו בעוגות המוכרות והכינו מגוון עוגות שונות - איפה כדאי לכם להשקיע ולרכוש עוגת גבינה לשבועות
מאפיית לחמנינה יוצאת ממחבואה הסודי ופותחת בית קפה ומאפה בתל אביב, וטפאס לה צ'אמפה פותח סניף שלישי