קובה בשר מטוגנת של לונא זרייק
תנו לסיר של הביסטרו הנצרתי הנהדר להיות גם הסיר של הבית שלכם
תנו לסיר של הביסטרו הנצרתי הנהדר להיות גם הסיר של הבית שלכם
העיר הצפונית והמיוחדת מושכת אליה את אבי אפרתי כמו בקסם. אחרי שביקר בה שוב ושוב וטעם בה כל פינה, הוא יוצא בפרויקט מיוחד וחושף כמה מהסודות הקולינריים שיש לנצרת להציע
פסטיבל המטבח הישראלי שנפתח השבוע, מפגיש בין השפיות לונא זרייק ואביבית פריאל לארוחה משותפת בה יבשלו השתיים יחד לראשונה. לקראת הארוחה פגשנו אותן לשיחה כנה על המשמעות של להיות אישה במקצוע שעדיין נתפס גברי, על פוליטיקה והגדרות, ועל מה זה בכלל מטבח ישראלי