"המשבר גדול ממספר הנדבקים": יפעת שאשא ביטון בראיון לדמוקרטTV
מי הבוס האמיתי של ועדת הקורונה? צפו בראיון של לוסי אהריש עם יו"ר ועדת הקורונה, יפעת שאשא ביטון: "יש אנשים מיואשים שאין להם מה להפסיד. אני כל הזמן מזהירה מפני אנרכיה"
בשיתוף תנועת דרכנומי הבוס האמיתי של ועדת הקורונה? צפו בראיון של לוסי אהריש עם יו"ר ועדת הקורונה, יפעת שאשא ביטון: "יש אנשים מיואשים שאין להם מה להפסיד. אני כל הזמן מזהירה מפני אנרכיה"
בשיתוף תנועת דרכנוח"כ שאשא-ביטון אמרה את הדברים במהלך דיון בוועדה, במהלכו נציג האוצר התריע כי הנזק הנגרם למשק מסגר כללי מוערך ב-6-5 מיליארד שקלים לשבוע. בתום הדיון, שעסק במוכנות מערכת הבריאות לחורף במקביל להתפשטות הנגיף, טענה: "זו הזדמנות לעשות צדק במערכת"
בדיון בוועדת הקורונה של הכנסת בנושא משבר ענף התרבות, זעקה מנכ"לית בית ליסין: "המסעדות פתוחות, חדרי הכושר פתוחים, אבל את התרבות עצרו". פרופ' גרוטו הבטיח להעביר לממשלה מתווה לפתיחת מופעי תרבות ביומיים הקרובים. שאשא ביטון דרשה שהוא יובא לאישור הוועדה השבוע
החלטה בליכוד להוציא לפועל את האיום להדחת ח"כ שאשא ביטון תוביל למימוש פעולה נדירה מאוד בכנסת. לפי המכון הישראלי לדמוקרטיה, הקואליציות לדורותיהן נמנעו מלעשות שימוש בצעד החריג, וכי הפעם האחרונה בה התרחש הייתה ב-2007. במקום זאת, הסתפקו בעונשים פחות משמעותיים
עם תקציב של כמעט 20 מיליון שקל, החילה שרת השיכון יפעת שאשא ביטון את העלאת תקציבי הזכאים לדיור הציבורי באלפי שקלים בחודש. בין הזכאים: נשים נפגעות אלימות במשפחה ודיירי רחוב. עם זאת, פעילי הדיור הציבורי דואגים מהיום שאחרי הבחירות: "שלא יסגרו בפנינו את הדלת"
אחרי שפרש מכולנו כדי להתמודד בפריימריז של הליכוד, מליאת הכנסת אישרה את מינויו של גלנט לתפקיד שר העלייה והקליטה. "מודה על האמון", אמר. ח"כ שאשא ביטון מונתה במקומו כשרת הבינוי והשיכון
אחרי התפטרותו של גלנט, תמונה שאשא ביטון שנחשבת למקורבת ונאמנה במיוחד לכחלון לתפקיד. ההערכה היא כי הוחלט למנותה על פני יו"ר הסיעה ח"כ פולקמן - כדי לחזק את מיצובה של כולנו מול מפלגתה של ח"כ לוי-אבקסיס
רגע לפני פיזורה אישרה הכנסת בקריאה שנייה ושלישית את הצעת החוק המחייבת התקנת מצלמות בפעוטונים, לצורך "הרתעה מפגיעה בפעוטות". ח"כ שאשא ביטון: "תחילתה של מהפכה". המועצה לשלום הילד: "הצעה חשובה, אך היא עושה רק חצי עבודה"
חוות דעת פנימית של המשרד שהגיעה לידי וואלה! NEWS קובעת כי אין תקדים עולמי להגבלות בענף. זאת לאחר שבדיון בוועדה לזכויות הילד דרשה ח"כ שאשא-ביטון לקדם חקיקה שתאסור על כך באופן גורף. הפורום למניעת תאונות עבודה: "התנהלות המשרד תמוהה"