השמרים כבר בפנים, השארנו לכם את החלק הקל: דניש מרציפן וריבת משמש מ-ש-ג-ע
זה ללא ספק מאפה הסתיו-חורף הכי טוב ומפנק שאתם יכולים להוציא מהתנור הביתי שלכם
זה ללא ספק מאפה הסתיו-חורף הכי טוב ומפנק שאתם יכולים להוציא מהתנור הביתי שלכם
אחד הבצקים השימושיים ביותר, בסיס למאפים מתוקים ומלוחים, הוא בצק העלים. מוטי חיימוביץ' ממאפיית לה מולאן בת"א מלמד איך להכין ממנו מגוון נשנושים טעימים לשולחן החג
במדריך הבישול להכנת בצק שמרים עלים מסביר הקונדיטור אלכס לביד מ-Bakers איך מכינים את המאפה המופלא