איכסוש: מרכיבים מגעילים (ממש) שמסתתרים באוכל שלכם
אתם לרוב מבוהלים מכמויות השומן או מהקלוריות שיש במזון שלכם, אבל מתברר שיש כמה מרכיבים אחרים שצריכים להדאיג (ולהגעיל) אתכם הרבה יותר. אספנו כמה מהם
אתם לרוב מבוהלים מכמויות השומן או מהקלוריות שיש במזון שלכם, אבל מתברר שיש כמה מרכיבים אחרים שצריכים להדאיג (ולהגעיל) אתכם הרבה יותר. אספנו כמה מהם
סרטון וידאו שעלה בעמוד הפייסבוק "קירות שקופים" תחת השם "ג'לטין הסיפור האמיתי" מתאר בפירוט מצמרר את תהליך ההכנה של סוכריות גומי. קשה לצפייה
כדי להכין עוגת גבינה קרה צריך להכיר טוב את הג'לטין. עז תלם מסביר לגולשת איך עובדים אתו נכון, מתי מוסיפים אותה לעוגה וחושף את הפטנט לעוגה יציבה ועמידה