התוספת כבר בתוך הסיר: תבשיל בשר עם בצקניות שמנמנות
השבוע רות אוליבר מלמדת כיצד להכין את התבשיל האולטימטיבי: גם בשר רך ומתובל בהמון טעמים טובים וגם בצקניות שמנמנות שמהוות את התוספת המושלמת
השבוע רות אוליבר מלמדת כיצד להכין את התבשיל האולטימטיבי: גם בשר רך ומתובל בהמון טעמים טובים וגם בצקניות שמנמנות שמהוות את התוספת המושלמת
אתם יכולים לקרוא להם נוקדלי או שפצלה, מה שבטוח הוא שכל הקיץ חיכה רון יוחננוב בסבלנות לעונת המרקים כדי שיוכל סוף סוף להכין מרק ירקות עשיר וסמיך עם בצקניות קטנטנות שסופגות לתוכן את כל הטעמים