"זיכרון האוכל איפשר להם להיאחז בחיים": המתכון המופלא של משפחת כהן מבולגריה
גבינות, בצק, ובעיקר זכרונות ילדות חשובים מאין כמוהם
גבינות, בצק, ובעיקר זכרונות ילדות חשובים מאין כמוהם
שימו טחינה וביצה קשה ליד, כמה פרוסות של עגבניה וקצת יותר מזה אוזו - ואתם מסודרים
את ארוחת הבוקר הירושלמית מגישים לרוב בשבת, והיא כוללת מאפה בצק חם, סלט, ביצים חומות וכוסית עראק. לרגל יום ירושלים וחגיגות 20 שנה למסעדת בארוד שמזוהה כל כך עם העיר, מעניקה דניאלה לרר את המתכון לסיפתח הירושלמי האולטימטיבי
זהובות, תפוחות וקוצרות אינספור מחמאות מהאורחים מירב שיינר דנצ'נקו עושה לכם היכרות עם בואיקוס, לחמניות גבינה בולגריות שקלות במיוחד להכנה