ארוחה בקערה: סלט עוף, נבטים ובצל ירוק ברוטב טחינה אסייתי
סלט כיפי וקל להכנה שיכול להוות בקלות ארוחה שלמה. הסוד לסלט הוא ברוטב המשלב טעמים אסייתים עם טחינה גולמית, שמעניקה לו סמיכות ומרקם משגעים
סלט כיפי וקל להכנה שיכול להוות בקלות ארוחה שלמה. הסוד לסלט הוא ברוטב המשלב טעמים אסייתים עם טחינה גולמית, שמעניקה לו סמיכות ומרקם משגעים
סלט כיפי וקל להכנה שיכול להוות בקלות ארוחה שלמה. הסוד לסלט הוא ברוטב המשלב טעמים אסייתים עם טחינה גולמית, שמעניקה לו סמיכות ומרקם משגעים
רצועות צ'ונגו בציפוי שומשום, עטופות ברוטב סויה מתקתק עם מעט לימון שום וג'ינג'ר. אבי ביטון מלמד את הלן הוד איך מתקתקים ארוחה מעולה ב-10 דקות גם בלי לדעת לבשל
לכבוד עונת המרקים, רות אוליבר מחממת אותנו עם מרק עשיר בטעמי המזרח, שלא דורש יותר מ-15 דקות הכנה, ויש לה גם פטנט