שף חושף את המרכיב הסודי שלו להכנת תפוחי אדמה בתנור - שמשדרג את הטעם
השף הבריטי ריצ'רד ביינברידג' טוען שכדי לשדרג את טעמם של תפוחי האדמה יש להוסיף מרכיב אחד חשוב
השף הבריטי ריצ'רד ביינברידג' טוען שכדי לשדרג את טעמם של תפוחי האדמה יש להוסיף מרכיב אחד חשוב
ציר בישול נשמע תמיד כמו דבר מורכב ומלחיץ. אז הכנו לכם מדריך מסודר וממצה שיראה לכם אחת ולתמיד שזה הרבה יותר פשוט ממה שאתם חושבים, ויש גם מתכונים כמובן
לכל שף יש את הסודות שלו. השף יוסי שטרית מגלה לנו איך מנות העוף שלו מקבלות טעם עמוק ורוטב עשיר וסמיך בזכות ציר עוף בלתי רגיל עשוי כנפי עוף שהושחמו בתנור ובושלו עם יין ותבלינים. את הנוזל המתקבל הוא מסנן, שומר ומשתמש במנות העוף שלו