קינוח קפוא ומרענן ממנגו טרי
לא משנה אם תקראו לזה מקפא, סמיפרדו או גלידה ביתית בשתי דקות הכנה (וכן, יש הבדל בין כולם) - אמא שלכם תמיד תכנה אותו פרפה. מתכון קלאסי, פשוט וקל עם מנגו טרי לסופה של ארוחה קיצית
לא משנה אם תקראו לזה מקפא, סמיפרדו או גלידה ביתית בשתי דקות הכנה (וכן, יש הבדל בין כולם) - אמא שלכם תמיד תכנה אותו פרפה. מתכון קלאסי, פשוט וקל עם מנגו טרי לסופה של ארוחה קיצית
לא חייבים תנור כדי לייצר קינוחים טעימים. מיכל מיכאלי, קונדיטורית מסעדת בינדלה, מעניקה 3 אופציות לקינוחים קרים משגעים ללא אפייה
לרגל גל החום שיעבור עלינו בימים הקרובים, שכחו לרגע את הקדירות והכינו מעדנים קרים ומרעננים