לאחר 3 חודשים בלבד: המסעדה של מאיר אדוני בקיסריה נסגרת
מאיר אדוני סוגר את המסעדה החדשה שלו - סזרינה, תוך שלושה חודשים בלבד מרגע פתיחתה. בפוסט קודר באינסטגרם הוא מרמז על פרשת הונאה, אך מנגד הבעלים של המסעדה מעמיד בספק את אמינותה של קבוצת כתית
מאיר אדוני סוגר את המסעדה החדשה שלו - סזרינה, תוך שלושה חודשים בלבד מרגע פתיחתה. בפוסט קודר באינסטגרם הוא מרמז על פרשת הונאה, אך מנגד הבעלים של המסעדה מעמיד בספק את אמינותה של קבוצת כתית
מסעדת סזרינה החדשה של השף מאיר אדוני בקיסריה, משעתקת פורמט מצליח. האם זה טוב או רע? אבי אפרתי מסביר שהכל תלוי בזווית שבה מסתכלים
מאיר אדוני פותח את סזרינה, מסעדת שף חדשה בקיסריה, מגיש בה כמה ממנות הדגל של המזללה כמו קרואסון מוח וטרטר פלשתיני ומכריז: "אני רוצה שכל עם ישראל יבוא לכאן"