רע לתפארת
מאז פרוץ הקורונה השתדל אבי אפרתי לא לכתוב ביקורות שליליות, אבל הארוחה הנוכחית בסבסטיאן שברה גם אותו, והקנתה לה את התואר המפוקפק: אחת הארוחות הגרועות בשנים האחרונות
מאז פרוץ הקורונה השתדל אבי אפרתי לא לכתוב ביקורות שליליות, אבל הארוחה הנוכחית בסבסטיאן שברה גם אותו, והקנתה לה את התואר המפוקפק: אחת הארוחות הגרועות בשנים האחרונות
בקבוצת נואר יודעים לעשות אוכל ראוי, כשבעבר הוגש אוכל מוקפד ותקין גם בבראסרי סבסטיאן בהרצליה. בביקורו הנוכחי אבי אפרתי מגלה שלאחרונה השתנו שם מספר דברים
החורף מגיע לתפריטי המסעדות השונים, שם תוכלו לטעום הרבה אוכל בסגנון ערבי ותבשילי קדירה. כל אירועי האוכל השווים השבוע
אבי אפרתי מוצא את סבסטיאן כאחת המסעדות היחידות ששווה להגיע אליהן באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח