המקום הלוהט: 25 מטר
המקום החם של הרגע ממחיש בצורה הטובה ביותר את מה שקורה היום בקולינריה הישראלית. קצבייה משובחת ששמה את חומרי הגלם במרכז ומגישה לכם מנות בשר מעולות בתמחור שפוי
המקום החם של הרגע ממחיש בצורה הטובה ביותר את מה שקורה היום בקולינריה הישראלית. קצבייה משובחת ששמה את חומרי הגלם במרכז ומגישה לכם מנות בשר מעולות בתמחור שפוי
סמוך לקצביית המיט מרקט בשוק הכרמל תפתח מחר 25M, מסעדה זעירה צמודה שתגיש בשרים משובחים וטריים. בין השותפים בפרויקט - השף יונתן בורוביץ'
לקראת יום העצמאות מעניק הקצב יניב בר נור מקצביית המיט מרקט בת"א טיפים לטיפול בבשר על האש. אז איזה נתחים יש בשוק, כיצד מתפעלים את המנגל ואיך מכינים רוסטביף על האש?