מו ומו, רחובות: האיש מאחורי הסטייק הטוב בישראל מדבר. כן, גם על המחיר
שנים ארוכות של ידע, ניסיון ועבודת ידיים מאומצת הובילו את תמיר לוי לפתוח את מקרר הבשר הגדול שלו, ולחייך
שנים ארוכות של ידע, ניסיון ועבודת ידיים מאומצת הובילו את תמיר לוי לפתוח את מקרר הבשר הגדול שלו, ולחייך
הדרך עמוסת עצבים, הרחוב מוזנח והתפריט מעט מהוסס, אבל הכול מתפוגג כשהבשר מגיע לשולחן
כמה נדיר למצוא בארץ מסעדת בשר טובה באמת. אבי אפרתי הדרים לרחובות רק כדי לגלות מקום ששומר על רמה גבוהה של חומרי גלם, ושאפשר להמליץ עליו בלב שלם ובפה מלא