בחג הזה זאת מצווה לאכול את הראש
נוהגים לברך "שנהיה לראש ולא לזנב" ומבחינתנו זה בכלל תירוץ להכיר לכם את אחד הנתחים הכי שווים לבשל איתם בחג
נוהגים לברך "שנהיה לראש ולא לזנב" ומבחינתנו זה בכלל תירוץ להכיר לכם את אחד הנתחים הכי שווים לבשל איתם בחג
נוהגים לברך "שנהיה לראש ולא לזנב" ומבחינתנו זה בכלל תירוץ להכיר לכם את אחד הנתחים הכי שווים לבשל איתם בחג
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לחי הבקר הוא אחד הנתחים הכי רכים ונימוחים שיש ולכל תבשיל קדירה שייכנס, הוא יהפוך להצלחה מובטחת. באטליז מיט אנד דלי בשוהם מכינים ממנו תבשיל שאוויה תימני מתובל בהרבה חוואיג'