כופתאות של אושר: אבי מפרגן להודו הקטנה
אחד מהמומחים הגדולים בארץ למטבח הודי הוא חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע. אבי ביטון נוסע דרומה לפרגן לו והשניים מכינים מלאי כופתה
אחד מהמומחים הגדולים בארץ למטבח הודי הוא חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע. אבי ביטון נוסע דרומה לפרגן לו והשניים מכינים מלאי כופתה
אמנם באר שבע עלתה לכותרות לאחרונה בזכות האליפות המרגשת שקבוצתה קטפה, אבל אנחנו פה בשביל לדבר על הרחוב הבאר שבעי שמסתמן כפנינה קולינרית של אוכל רחוב - כולל המלצה על אחד הסנדוויצ'ים הכי טעימים שאכלנו
מזללה הודית חלבית, מסעדה אסייתית פופולרית וגלידרייה ותיקה. הכירו את הפינות הנסתרות של בירת הנגב
קובי רובין מבקר בממלכה ההודית של באר שבע ומחלץ מחנוך סטמקר מתכון למלאי כופתה: קציצות אווריריות מגבינה וסולת ברוטב עגבניות ותבלינים