כופתאות של אושר: אבי מפרגן להודו הקטנה
אחד מהמומחים הגדולים בארץ למטבח הודי הוא חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע. אבי ביטון נוסע דרומה לפרגן לו והשניים מכינים מלאי כופתה
אחד מהמומחים הגדולים בארץ למטבח הודי הוא חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע. אבי ביטון נוסע דרומה לפרגן לו והשניים מכינים מלאי כופתה
אין מחמם טוב יותר מאוכל הודי מתובל כהלכה - השף נועם קורן מקייטרינג גנגה מלמד להכין שיפודי צ'יקן טיקה, תבשיל פלק פניר וקציצות גבינה נימוחות ברוטב מעושן
חנוך סטמקר ממסעדת הודו הקטנה בבאר שבע מלמד איך להכין מלאי כופתה: קציצות אווריריות מגבינה וסולת ברוטב עגבניות ותבלינים
קובי רובין מבקר בממלכה ההודית של באר שבע ומחלץ מחנוך סטמקר מתכון למלאי כופתה: קציצות אווריריות מגבינה וסולת ברוטב עגבניות ותבלינים