לא מסעדה, נפיחה
בג'וז ולוז אין חשבון, הסועדים בוחרים את הסכום שהם מעוניינים להשאיר, רומנטי? עכשיו לך תתמחר ארוחה שלא נהנית מהאוכל, ספגת שירות קטסטרופלי ומחופף, וכשביקשת שיתחשבו מינימאלית בשותפך לארוחה השייך לקבוצת סיכון, שמו עליך קצוץ
בג'וז ולוז אין חשבון, הסועדים בוחרים את הסכום שהם מעוניינים להשאיר, רומנטי? עכשיו לך תתמחר ארוחה שלא נהנית מהאוכל, ספגת שירות קטסטרופלי ומחופף, וכשביקשת שיתחשבו מינימאלית בשותפך לארוחה השייך לקבוצת סיכון, שמו עליך קצוץ
תמחור מתון וביטול מתן הטיפים הם עניין מבורך, אבל אם השירות חובבני, לא עשינו בזה שום דבר. ומה שחשוב באמת זה האוכל, שבמסעדת ג'וז ולוז בגרסה החדשה, עתיר חובבנות ופיקשושים
שנתיים אחרי ביקורו הקודם אבי אפרתי מגיע לג'וז ולוז ושמח לגלות שהאוכל התייצב. כשהמצב בגבול הדרומי לא יציב, תמיד אפשר לקפוץ לדרום תל אביב כדי להרגיש סיני
במשכנה החדש של מסעדת ג'וז ולוז בתל אביב אבי אפרתי נהנה מאווירה נעימה ומזמינה יותר, אבל האוכל במתכונת הנוכחית סובל מגסות, אפרוריות ובנאליות
מה שהתחיל כקונספט חתרני ומרגש לפני כעשור, הפך למסעדה מגובשת בעלת היפסטר שיק עם תפריט אישי ולא מתחנף. למרות שלא הכל מושלם, אבי אפרתי מצא מסעדה מלאה באהבה שמעוררת סימפטיה
החום מטיל עליכם עייפות כלל מערכתית? בואו להכין קינוחי קפה מעוררים. השפית נועה לוי והקונדיטור נועם דגן, מג'וז ולוז בתל אביב, מלמדים איך מכינים טירמיסו, קרמבו קפה, וזביונה קפה בערק ומשמש אוזבקי