מותו של השופוני
האם תמו הימים שבהם פתחו פה מסעדות במיליונים? נראה שהמגמה השנה בתחום הייתה דווקא הליכה על הקטן, הביתי והפשוט. מסעדנים מהדור החדש מספרים על הקסם שבצניעות
האם תמו הימים שבהם פתחו פה מסעדות במיליונים? נראה שהמגמה השנה בתחום הייתה דווקא הליכה על הקטן, הביתי והפשוט. מסעדנים מהדור החדש מספרים על הקסם שבצניעות
תפריט חדש שיצרו מיטב השפים לרגל 17 שנה לארקדיה, תפריט קיץ בהשראת חבל בריטאני בבניולה וימי הולדת לוויינברג ולמסקל. אירועי האוכל הלוהטים של השבוע
מסעדת שף עם שף לא מוכר היא עניין לא רגיל בתל אביב, אבל זה בדיוק מה שעשה קובי כץ במסעדת השף החדשה שלו, בניולה