תוצר הלוואי של תעשיית הבשר שאנחנו מעדיפים לשכוח
תעשיית המזון מן-החי מייצרת לא רק בשר, חלב וביצים, אלא גם חיידקי-על שפיתחו עמידות לאנטיביוטיקה ושעלולים להפיץ מחלות מסוכנות גם לבני אדם. חומר למחשבה לקראת המנגל הבא
תעשיית המזון מן-החי מייצרת לא רק בשר, חלב וביצים, אלא גם חיידקי-על שפיתחו עמידות לאנטיביוטיקה ושעלולים להפיץ מחלות מסוכנות גם לבני אדם. חומר למחשבה לקראת המנגל הבא
בצעד למען הסביבה, ראש עיריית ניו יורק הודיע על תכנית שמטרתה להפחית את פליטת גזי החממה ב-30% עד ל-2030. במסגרתה, תופחת צריכת הבשר, ותופסק לחלוטין צריכת הבשר המעובד במוסדות העירוניים. התכנית עוסקת גם בגורמים מזהמים נוספים, כגון תחבורה, חשמל ושימוש בפלסטיק
היום הבינלאומי למען בעלי חיים במשקים צויין היום במשמרת מחאה של עמותת אנונימוס וארגונים נוספים. עידן סייר היה שם, כדי להזכיר שחיות המשק סובלות כי אנחנו "חייבים" בשר, ביצים וחלב
כבר ידוע שתעשיית המזון היא מהמזהמות ביותר בעולם. מי מרוויח מכך, ומה ניתן לעשות בנידון? קורס חדש של המכללה החברתית-חברתית בא לתת מענה
מרבית הישראלים הופתעו כשמבקר המדינה חשף שבבשר בישראל יש חומרים מסרטנים. חבל שהם לא הקשיבו לאזהרות של התמהונים האלה מהעמותות למען בעלי החיים