תמונות של שי דובלרו

ארכיון התמונות של שי דובלרו17 תמונות משויכות לתגית זו

  • דלעת ערמונים בפיאצה
  • סמוסה של שי דובלרו
  • עוגת מלאי של שי דובלרו
  • פרוטיפרולים אחרי מילוי
  • פחזניות אחרי האפייה
  • מעבירים את קרם הדיפלומט לשקית זילוף וממלאים את הפרוטיפרול
  • בעזרת סכין עושים חור בתחתית הפרוטיפרול
  • חשוב להשאיר רווח של 2-3 ס"מ בין הפחזניות
  • מכינים תבנית אפייה עם נייר אפייה
  • בצק פחזניות במרקם מושלם
  • בדיקה של הבצק: כאשר המסה נשארת חוטית בין האצבעות סימן שהיא מוכנה
  • כאשר מסת הבצק התקררה מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה
  • הקמח צריך לספוג את כל הנוזלים והחמאה
  • בהתחלה המסה מימית ולאט לאט מתחיל להיווצר בצק
  • מרגע שהנוזלים רתחו מוסיפים את כל כמות הקמח בבת אחת ומערבבים היטב עם כף עץ
  • מכניסים את החלב, המים, החמאה, המלח, והסוכר לסיר ומביאים לרתיחה
  • רכיבים להכנת בצק פחזניות
לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

התרעות פיקוד העורף

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully