תמונות של שי דובלרו
ארכיון התמונות של שי דובלרו17 תמונות משויכות לתגית זו
דלעת ערמונים בפיאצה סמוסה של שי דובלרו עוגת מלאי של שי דובלרו פרוטיפרולים אחרי מילוי פחזניות אחרי האפייה מעבירים את קרם הדיפלומט לשקית זילוף וממלאים את הפרוטיפרול בעזרת סכין עושים חור בתחתית הפרוטיפרול חשוב להשאיר רווח של 2-3 ס"מ בין הפחזניות מכינים תבנית אפייה עם נייר אפייה בצק פחזניות במרקם מושלם בדיקה של הבצק: כאשר המסה נשארת חוטית בין האצבעות סימן שהיא מוכנה כאשר מסת הבצק התקררה מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה הקמח צריך לספוג את כל הנוזלים והחמאה בהתחלה המסה מימית ולאט לאט מתחיל להיווצר בצק מרגע שהנוזלים רתחו מוסיפים את כל כמות הקמח בבת אחת ומערבבים היטב עם כף עץ מכניסים את החלב, המים, החמאה, המלח, והסוכר לסיר ומביאים לרתיחה רכיבים להכנת בצק פחזניות