"אנחנו חיים בעידן של כאוס": תחרות השף הצעיר של סן פלגרינו במציאות משוגעת
טבחית וטבח צעירים, מלווים בשפים שלהם, הגיעו עד למלטה בנסיון להתברג לתחרות העולמית, באחת התקופות הכי קשות למדינה שלנו
טבחית וטבח צעירים, מלווים בשפים שלהם, הגיעו עד למלטה בנסיון להתברג לתחרות העולמית, באחת התקופות הכי קשות למדינה שלנו
חג שבועות לפני הכל הוא חג הביכורים, ואין דרך טובה יותר לחגוג אותו מאשר עם התאנים הראשונות של העונה. השף שניר אנג סלע ממסעדת ג'וז ודניאל מכין ארוחה שלמה מאחד הפירות הכי ישראליים שיש לנו, כולל חרדל תאנים שישדרג כל מנה ויחזיק עד שנה הבאה