שמן סויה או תירס: האם הם באמת "רעל מודרני "או דווקא שומן בריא?
תעשיית המזון משנה כיוון - מסעדות רבות מוותרות על שמני זרעים לטובת חמאה וחלב, בעקבות מתקפה ויראלית. אבל מומחים מזהירים: מדובר באשליה מסוכנת שנוגדת את המדע

תעשיית המזון משנה כיוון - מסעדות רבות מוותרות על שמני זרעים לטובת חמאה וחלב, בעקבות מתקפה ויראלית. אבל מומחים מזהירים: מדובר באשליה מסוכנת שנוגדת את המדע
שעה שניחוחות הטיגון מתפזרים ברחבי הבית והנייר הסופג עובד שעות נוספות בחג החנוכה, הגיע הזמן להתיידד עם השמנים הבריאים שיש לעולם להציע
טעמו העדין של שמן זרעי הענבים הופך אותו לאידיאלי לתיבול מנות קרות כמו גם לשמן שמתאים היטב לאפייה. כל מה שרציתם לדעת על השמן שאתם חייבים להכיר