קרונאט במילוי מרשמלו ופירות יער
הקונדיטור גל גבריאלה עם מתכון ביתי לקרונאט במילוי מרשמלו ופירות יער
הקונדיטור גל גבריאלה עם מתכון ביתי לקרונאט במילוי מרשמלו ופירות יער
וואלה! אוכל בפרויקט חגיגי ומיוחד לחנוכה שמחזיר את הקונדיטורים אחורה בזמן לחטיפי ילדות אהובים. ראשון להתארח הוא הקונדיטור גל גבריאלי מהקונדיטוריה של גל בחיפה, עם קרונאט במילוי מרשמלו
בשורות מרגשות במיוחד: אם עד היום נאלצנו לחצות את האוקיינוס האטלנטי כדי לאכול את הקרונאט האמיתי, הרי שבקרוב מאוד יהיה הרבה יותר קל לשים עליו את היד
טאוני, סקאפין וקרייגל, אלה רק חלק מהקינוחים שמנסים להתחרות בקרונאט ולייצר באזז. אז למה בכלל לעמוד שעות בתור בשביל לאכול מאפה, מתי זה יתפוס בישראל ומי הם היורשים הפוטנציאליים לקרונאט?
השקשוקה הישראלית עתידה לכבוש את העולם, הטרנדים החמים של השנה החולפת ומשלוחים של קרונאט בארצות הברית. דברים שאהבנו השבוע
למי שרוצה לגוון, מציע אלירן דפני ממאפיית מובינג בייקרי, להכין קרונאט - בצק קרואסון מטוגן מפוצץ בשחיתות. ויש גם גירסה לעצלנים
מסעדה שמושיבה את המכוערים מאחור, מסעדה יפנית שעבדה על הסועדים וטרנד חדש: לכל מי שמאס בעוגות חתונה מומלץ לעבור לטרנד הבא - עוגות הגירושין
ספר החוקים של המטבח האיטלקי, קרונאט חדש במהדורה מוגבלת, מסעדות אסלה אסיאתיות - הדברים הכי מדליקים בעולם האוכל
אפליקציה המאפשרת להעביר הלאה שאריות מזון, ארוחת גורמה בת 12 מנות בקופסת שימורים, ואמא אחת, שהשקיעה מאוד בעיצוב ארוחת הצהריים של ילדיה. דברים שאהבנו השבוע
המאפה, שהוא בעצם הכלאה בין דונאט לקרואסון, נולד לפני כחודשיים בניו-יורק ומאז הוא משגע את כל העולם. מה ההבדל בין הגרסה התל אביבית למקור? מתוך מהדורת וואלה! חדשות
מבצע חיסון נגד פוליו לילדי הדרום יצא לדרך, האם הביקור של בארסה בישראל תרם למאמץ ההסברה הלאומי, ושיגעון הקרונאט מגיע לישראל. המהדורה המלאה של וואלה! חדשות
מאפיית לנצ'נר בתל אביב הרימה את הכפפה ומציגה לראווה את הקרונאט הישראלי הראשון. הצצה ראשונה לתהליך ייצור בצק קרואסון שהוא גם דונאט מטוגן - בכחול לבן
שילוב של קרואסון ודונאט, שנולד לפני חודשיים במאפייה קטנה בסוהו בניו יורק, גורם לאמריקנים לעמוד בתורים ארוכים לפנות בוקר, על מנת לקנות את הפלא. הטועמים מדווחים על עונג גדול