אטליז גבעתיים - משפחה של קצבים
הכירו את קצביית ''אטליז גבעתיים'' בהנהלת האחים רמי ואבי רחמים. השניים מגיעים ממשפחה של קצבים. הצטרפו אלינו לראיון שכולו על טהרת הבשר
בשיתוף אטליז גבעתייםהכירו את קצביית ''אטליז גבעתיים'' בהנהלת האחים רמי ואבי רחמים. השניים מגיעים ממשפחה של קצבים. הצטרפו אלינו לראיון שכולו על טהרת הבשר
בשיתוף אטליז גבעתייםלכל אחד מאתנו יש את הריח שמעורר לו את התיאבון. חובבי הבשר המושבעים שבנינו מוכנים להישבע שאין כמו ריח של נתח בשר איכותי ועסיסי, שנצלה באיטיות על האש. אחת מהקצביות המומלצות בישראל הינה MBS - Main Butcher Shop, קצביית הבוטיק בניהולו של אנואל
בשיתוף קצביית MBSבמסגרת כתבות מערכת "הנבחרים" על בתי העסק הוותיקים ביותר בישראל, כאלה שהפכו להיות חלק בלתי נפרד מהנוף המקומי, הגענו אל "הקצבייה של שרון (אטליז כהן)" זאת פעילה כבר לאורך 30 שנה ברחוב ירושלים 5 בקריית אונו
בשיתוף הקצבייה של שרוןלכל אחד יש את הריח שמעורר לו את התיאבון. חובבי הבשר המושבעים מוכנים להישבע שאין כמו ריח של נתח בשר עסיסי, שנצלה באיטיות על האש. עבור הקוראים שיודעים להעריך בשר איכותי, המומחים מצאו את המקום האולטימטיבי לרכישת הבשר - "מיט בוטיק איציק הגדול". יצאנו לבדוק
בשיתוף מיט בוטיק איציק הגדולחיים ודביר גדלו אל תוך העסק המשפחתי שבו ניקו דגים וטיפלו בהזמנות. שנים אחרי, יש בבעלותם בריכות דגים, מפעל מצליח, קצבייה שמוכרת בשר מובחר ומעדנייה מצליחה. כן, גם ב"מאסטר שף" התרשמו מאיכות המוצרים
בשיתוף אחים דובקיןכשנכנסנו אל "הקצב והשף" מצאנו בשרים מובחרים, מקרר יישון מרשים ומוצרים למעשנה שלא ניתן להשיג במקומות אחרים. ההפתעה הגדולה הייתה כשגילינו את החדר הסודי שבו חגג ערן זהבי
בשיתוף הקצב והשףבמסגרת חיפושי צוות "המומחים" אחר הקצביות הטובות ברחבי הארץ, קיבלנו עשרות המלצות על קצביה ברעננה אליה נוהרים מכל אזור השרון ואפילו תל אביב. הדבר סיקרן אותנו מאוד. החלטנו לגשת ולראות במה מדובר וחזרנו עם כמה תובנות וגם טיפים לבישול
בשיתוף בשר 2000במסגרת כתבות מערכת "המומחים" התרות אחר קצביות נבחרות ברחבי ישראל, ביקשנו את עזרתכם. בשבועות האחרונים כ-2,500 קוראים נבחרים הרשומים במערכת, קיבלו שאלון מפורט ובו הם התבקשו לדרג את הקצביות לפי טיב השירות והבשרים
בשיתוף הקצבייה של שגבכבר כמעט 6 שנים שבכפר סבא עובדת קצביה אשר מהווה מוקד עלייה לרגל לכל חובבי הבשר האיכותי בישראל, " מיט ארט", זאת בזכות מפעל פרטי לייצור בשר של הבעלים, אסיד עוסמן
בשיתוף מיט ארטבכניסה לג'לג'וליה עומדת קצבייה ומסעדת בשרים שעשתה לה שם בכל הארץ. "מתייחסים כאן ללקוחות בנימוס וסבלנות אין קץ"
בשיתוף קצביית אלדייעהשיחות שקיימנו במערכת המומחים לימדו אותנו שיש כאן חברי מערכת שיש להם קצב אישי. מקצוען שמטפל להם בכל ענייני הבשר והם סומכים עליו מאוד. יצאנו להכיר אחד כזה וחזרנו מאוהבים
בשיתוף קצביית בוטיק גבריאל הכשרהעם עשרות שנות ניסיון מאחוריו, אילן דרזי מנהל קצבייה המספקת בשר ועוף באיכות וניקיון שהביאו אותה למקום הראשון בהמלצות קוראי "המומחים"
בשיתוף דרזי מעדני בשרחברי מערכת "המומחים" אוהבים למצוא בתי עסק חכמים, כאלה שעלו על רעיון כתוצאה מניתוח שוק והבנה מה חסר בו, על מנת לדעת איך לתקן ולפתח טוב הרבה יותר. אייל גרינברג ויוחאי נווה, חברי ילדות, עשו בדיוק את זה בתחום הבשר
בשיתוף שוק על ירךאתגר במערכת המומחים שלח את העורכים למצוא בתי עסק שמציעים ישני מוצרים במקביל. הגענו לקצבייה שהיא גם מעדנייה נהדרת
בשיתוף הקצבייה של עופרבקצבייה קטנה בעיר רמלה דואגים להתאים את נתחי הבשר בדיוק רב לחך הישראלי, בגודל ובעובי הנכון. בכל זאת, הבעלים של המקום מגיע מעולם האדריכלות
בשיתוף אטליז אליאסבמהלך החיפוש שלנו אחרי בשר ברמה גבוהה, הגענו לאבו גוש ומצאנו את קצביית "בשר בכפר". הקצבייה מאבו גוש גרמה לכתבים שלנו להתרגש, להתפעל ולאכול בהנאה באחת הקצביות המיוחדות והמקצועיות ביותר בארץ
בשיתוף בשר בכפרבגיל 25 דוד פריג, דור רביעי למשפה של קצבים שהחלה לפעול עוד בלוב, מעניק ללקוחות אירועי הבוטיק שלו חוויית בשרים מותאמת לאירוע שהאורחים לא שוכחים כל כך מהר
בשיתוף דוד פריג