פסטה של חורף: קונכיות ענקיות ממולאות
קונכיות פסטה, ראגו בולונז, בשמל, וקצת רוטב עגבניות ופרמזן כדי לאטום הרמטית את הסיפור. השף מיכאל גרטופסקי, לוקח אותנו לסיבוב קצר בבולוניה עם מנת הפסטה האולטימטיבית לחורף
קונכיות פסטה, ראגו בולונז, בשמל, וקצת רוטב עגבניות ופרמזן כדי לאטום הרמטית את הסיפור. השף מיכאל גרטופסקי, לוקח אותנו לסיבוב קצר בבולוניה עם מנת הפסטה האולטימטיבית לחורף
השף של מסעדת נונו האיטלקית משתף אותנו במתכון לאחת המנות הכי מפנקות במסעדה, אם לא בעולם - קונקיליה - קונכיות פסטה ממולאות בשר אונטריב ברוטב שמנת וקוניאק, הנחמה מעולם לא הייתה טעימה יותר