קאדה כורדית לשבועות, ובכלל
למעט עוגות הגבינה, שולחן החג של שבועות הוא חגיגה של מאפים עדתיים. הבשלנית אסנת משה מחממת את הסאג' ומכינה קאדה, כיסוני בצק תפוחים ממולאים בגבינה או אגוזים
למעט עוגות הגבינה, שולחן החג של שבועות הוא חגיגה של מאפים עדתיים. הבשלנית אסנת משה מחממת את הסאג' ומכינה קאדה, כיסוני בצק תפוחים ממולאים בגבינה או אגוזים
אם אתם לא מצליחים להגיע לפסטיבל האוכל הכפרי במטה יהודה, אפשר לפתוח חגיגה במטבח הביתי עם קאדה אגוזים - מאפה ממולא מהמטבח הכורדי