לביבות פרסה קלות להכנה
מתכון של לביבות פרסה נהדרות וטעימות שעושות כבוד לכרישה
מתכון של לביבות פרסה נהדרות וטעימות שעושות כבוד לכרישה
אחת המנות הכי אהובות על שולחן ליל הסדר לא זקוקה לתמריצים, תיגבורים וזיקוקים. היא מושלמת בדיוק ככה
אצל יוגב ירוס הכול עניין של התייחסות ונקודת מבט פתוחה ומסוקרנת, ועם מתכון כזה כדאי להקשיב לו
קציצות הפראסה משתלבות נהדר בחגיגות החנוכה. הפעם אבי ביטון מחליף את הבשר שלצד הכרישה במרכיב מפתיע, בהשראת מסעדת אונזה הטורקית
אחת המנות היותר מזוהות ואהובות של המטבח הבלקני, והבולגרי בפרט, היא כמובן קציצות הפראסה. השף ירון שנבל ממסעדת קופינאס מביא את הגרסה שלו לקציצות הכרישה שנמצאת כעת בשיא עונתה