ד"ר מאיה רוזמן: הטריק הפשוט בבישול הפסטה שיגרום לכם לאכול פחות
הטעות הגדולה ביותר שרובנו עושים עם פסטות היא בישול יתר, לא רק בגלל הטעם. ד"ר מאיה רוזמן עם 8 עובדות ומיתוסים על המאכל האהוב
הטעות הגדולה ביותר שרובנו עושים עם פסטות היא בישול יתר, לא רק בגלל הטעם. ד"ר מאיה רוזמן עם 8 עובדות ומיתוסים על המאכל האהוב
בשנה קשה של העלאות מחירים, ובמיוחד לקראת 1 בינואר הצפוי להביא עמו התייקרויות חדשות בשלל תחומים - הגיע הזמן לקצת חדשות טובות לצרכנים חובבי הפסטות
זוכרים את האריזה של ברילה עם ה"חלון"? בימים אלו יוצא מותג הפסטה המוביל 'ברילה' במהלך בינלאומי התומך בקיימות ומשיק אריזות חדשות ללא פלסטיק. המהלך כולל קמפיין תחת המסר: "אריזה חדשה, אותו טעם נפלא, פחות פלסטיק"
מה עושים עם שאריות? לא זורקים לפח: מותג הפסטה האיטלקי 'ברילה' יוצא בקמפיין עולמי (גם בישראל) עם אתגר ב-TikTok במטרה להילחם בבזבוז מזון. האתגר פותח בפני הצרכן עולם של רעיונות, כולל מתכונים ייחודיים ושימושים יצירתיים לפסטה שנותרה לאחר הארוחה
לכבוד חג שבועות, החג הלא רשמי של הפסטה בישראל, ריכזנו עבורכם חמישה טיפים מנצחים שמגיעים היישר משפיות איטלקיות מוכרות ומנוסות, שיעזרו לכם לשדרג כל מנת פסטה שתכינו - לכבוד החג ובכלל
לקראת שבועות, קבלו את סיפורן של חמש מנות פסטה מעולות, שאפשר להכין בבית בלי בעיה ולהגיש למרכז השולחן לארוחת החג עם כל בני המשפחה
מסעדה שמעודדת להשאיר בחוץ את הטלפונים, אישה שמכינה 300 סנדביצ'ים כדי לקבל הצעת נישואין ווידיאו תגובה לפסטה ברילה. דברים שאהבנו השבוע