פבלה: מספקת את הסחורה
במסעדת פבלה באשדוד מוצא אבי אפרתי את כל להיטי הרגע במיינסטרים: כרובית בטחינה, חציל שרוף, קרפצ'יו וסביצ'ה. אולי לא מדובר במקום הכי מקורי, אבל הוא יעיל וחיובי
במסעדת פבלה באשדוד מוצא אבי אפרתי את כל להיטי הרגע במיינסטרים: כרובית בטחינה, חציל שרוף, קרפצ'יו וסביצ'ה. אולי לא מדובר במקום הכי מקורי, אבל הוא יעיל וחיובי
, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכבוד שבועות מכין אבי ביטון מנה שתעלה חיוך על פניכם בקלות ובלי מאמץ - מאפה פסטה בקרם גבינה וחצילים בהשראת מסעדת פבלה האשדודית
מתלבטים מה לעשות בסופ"ש? אנחנו מביאים פה המלצות למקומות שביקרנו בהם החודש, ואהבנו במיוחד בזכות אוכל טוב, ולא פחות חשוב - אווירה