פארו: כשזה עובד, זה טוב ממש
למרות שפארו פונה למכנה המשותף הרחב ביותר, היא איננה עוד איטלקית בנאלית, יש בה ניסיון ברור להכניס טוויסט שף למנות מוכרות, עם קצת דיוק וריסון ההתלהבות יש לה פוטנציאל להפוך למסעדה טובה מאד
למרות שפארו פונה למכנה המשותף הרחב ביותר, היא איננה עוד איטלקית בנאלית, יש בה ניסיון ברור להכניס טוויסט שף למנות מוכרות, עם קצת דיוק וריסון ההתלהבות יש לה פוטנציאל להפוך למסעדה טובה מאד
אזור השרון מצטרף לגל האיטלקי ומתחדש במסעדה איטלקית חדשה בשם פארו. בתפריט: נוף לים, פיצות מהטאבון, המון פסטות ואופציות לילדים. והכי חשוב: יש גם בראנץ' איטלקי בסופי שבוע
פארו, חיטת כוסמין שרובכם לא מכירים, מאיימת להכנס אליכם בסערה. רון ביאלה מסביר מאיפה היא באה ונותן 3 מתכונים