קרם פאבה יווני עם פרגיות צלויות
צלחת חומוס אהובה על כולם, אבל אם להודות על האמת בקיץ היא עלולה להכביד. בדיוק בשביל זה המציאו היוונים את הפאבה - ממרח קליל ועדין מאפונה צהובה. מגישים עם פרגיות ויש לכם ארוחה משביעה וקייצית
צלחת חומוס אהובה על כולם, אבל אם להודות על האמת בקיץ היא עלולה להכביד. בדיוק בשביל זה המציאו היוונים את הפאבה - ממרח קליל ועדין מאפונה צהובה. מגישים עם פרגיות ויש לכם ארוחה משביעה וקייצית
יש לו טעם ממכר ומעודן, וכדי להכין אותו אין צורך בהשרייה או בבישול ארוך. לממרח היווני המזכיר את החומוס שלנו, קוראים פאבה והשפית אביבית פריאל מלמדת איך מכינים אותו בקלות בבית וגם מוסיפה לו תוספת טעימה של פטריות פורטובלו מוקפצות עם שום וצ'ילי