שליחות קטלנית: העובדים החיוניים ששומרים על השגרה בעורף
הם לא חיילים, לא מפקדים ולא מדינאים, אבל בכל מלחמה הם הראשונים לקום בבוקר והאחרונים לנטוש את העמדה. אז איך נראים חייהם של עובדים חיוניים בישראל תחת האיום האיראני?
הם לא חיילים, לא מפקדים ולא מדינאים, אבל בכל מלחמה הם הראשונים לקום בבוקר והאחרונים לנטוש את העמדה. אז איך נראים חייהם של עובדים חיוניים בישראל תחת האיום האיראני?
בשיתוף zap משפטי, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתעשיה ועד מלונאות: מי שעבדו לאחר השחרור במשך חצי שנה בעבודה נדרשת עשויים להיות זכאים למענק של כמעט 10,000 שקל. מי זכאי למענק, באילו תנאים ועד מתי ניתן לדרוש אותו?
כ-60 אלף משתחררים מדי שנה מצה"ל והופכים מחיילים ותיקים לטירונים בשוק העבודה. למרות שהם יכולים לנצל את המעמד כדי לעסוק בעבודה נדרשת, רבים מהם לא מודעים למגוון התפקידים. קמפיין יצירתי של הביטוח הלאומי מנסה לגרום להם להתעניין
השר חיים כץ מקדם תיקון לחוק בנוגע למענק לחיילים משוחררים שמשתלבים בשוק העבודה במקצועות הסובלים ממחסור. החוק החדש ייתן העדפה לכוח עזר בבתי חולים ויסיר את העבודה כמתדלק, בשל העלייה בשימוש בתדלוק עצמי
חוק "עבודה נדרשת" נועד לסייע לחקלאות ולתעשייה, אך בפועל, משאירים הצעירים את העבודות הקשות לעובדים הזרים - ומקבלים מהמדינה מענק של 8,800 שקל על מכירה של מסטיקים בתחנות הדלק. העלות לאזרח הקטן: כ-21 מיליון שקל בשנה
לפי הצעת חוק של שישה חברי כנסת, חייל משוחרר שישתלב במערכת החינוך, יזכה לאחר מספר חודשים לתנאים של עבודה מועדפת
האוצר מבקש להוציא את העבודה של חיילים משוחררים בתחנות דלק מרשימת העבודות הנדרשות והמועדפות במטרה לחסוך 17 מיליון ש'
יוזם החוק ח"כ ניסן סלומיאנסקי: "האיום הביטחוני, וגם האלימות בתוך בתי הספר דורשים כי בפתח המוסד יוצב מי שעבר הכשרה צבאית"