עם "חיסונים", "פרוטקציה" והוראות הפעלה: ה-קבב של שוק הכרמל לא עוצר לרגע
הקורונה סגרה, פתחה ושוב סגרה, אבל יש אוכל שאי אפשר לעצור, ויש בשר שחייב לעלות כמה שיותר מהר על הגריל
הקורונה סגרה, פתחה ושוב סגרה, אבל יש אוכל שאי אפשר לעצור, ויש בשר שחייב לעלות כמה שיותר מהר על הגריל
המסעדות הרומניות הולכות ונעלמות בשנים האחרונות. ולכן, זו בשורה משמחת מאוד לגלות שמסעדה חדשה המתמחה בקבב רומני נפתחת. תכירו את מיטש בשוק הכרמל בת"א