טחינה, שומשום ומה שביניהם
למרות שרובו מגיע בכלל מאתיופיה, השומשום או יותר נכון הטחינה מרגישים לנו הכי ישראלים. לקראת יום העצמאות, חג המנגלים והסלטים הלאומי, יצאנו למסע בעקבות הגרגיר הקטנטן
למרות שרובו מגיע בכלל מאתיופיה, השומשום או יותר נכון הטחינה מרגישים לנו הכי ישראלים. לקראת יום העצמאות, חג המנגלים והסלטים הלאומי, יצאנו למסע בעקבות הגרגיר הקטנטן
הוא אחד הירקות הראשונים שהשכלנו לעשות שימוש בכל חלקיו - שורש, גבעולים ועלים, וכל אחד מהם משמש למגוון שונה של מנות. כבסיס לתבשילים ומרקים בכל מטבחי העולם, טרי בסלטים וכשידוך המושלם לבלאדי מרי- הסלרי הוא ללא ספק אחד הירקות שתמיד כדאי להחזיק במקרר