מאיר דנון ופופ-אפ הקינוחים הלוהט בת"א: "אנשים אולי חושבים ככה, אבל זה לא קסם"
הטעות של המדפסת, המכרז המשוגע בימי הקורונה והפבלובה שחייבים לטעום: הצצה טעימה לתור המושחת של יום שישי בבוקר
הטעות של המדפסת, המכרז המשוגע בימי הקורונה והפבלובה שחייבים לטעום: הצצה טעימה לתור המושחת של יום שישי בבוקר
בית הספר לקולינריה דנון חוגג שמונה שנות פעילות עם השקה של ספר מתכונים חדש מתחום הקונדיטוריה. לכבוד האירוע מסביר מאיר דנון איך השפיעו הגלובליזציה והקורונה על ההתמקצעות שלנו בתחום האירוח
תפתח רשת דוכני תכשיטים בסגנון חנויות פופ-אפ קבועות. שני הדוכנים הראשונים יפתחו בדיזנגוף סנטר בתל אביב וקניון עזריאלי - תל אביב
חברת 'סיריוס אלקטרוניקה' הודיעה היום (ד) כי החל מחודש אוגוסט 2021 מותג Denon היפני המוביל בתחום האודיו, ישווק ויופץ בבלעדיות על ידי החברה בפריסה ארצית ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות
ברק אהרוני מארח את החווה החלקאית "עם האדמה" באלנה, תלמידי בית הספר לבישול דנון מארחים את השפית לילך רווה לשתי ארוחות מיוחדות, בבראסרי עין כרם יש תפריט חדש ועוד המון חדשות אוכל טעימות
אחרי פתיחתה של מסעדת הסקול יארד יכולה ישראל לסמן וי על טרנד בינלאומי נוסף: מסעדה של בית ספר לבישול. הצצה למעבדה קולינרית כחול לבן, שפתוחה לקהל הרחב
ברחבי העולם פועלות שלל מסעדות של בתי ספר לבישול. בנובמבר הקרוב תפתח גם בישראל מסעדת פופ אפ כזו, כחלק מבית הספר לבישול דנון בנמל ת"א