גם הגרעינים בריאים: כל הסיבות לאכול את הירק הישראלי
דלעת ערמונים היא פחמימה מצוינת ומנחמת לארוחה. היא מכילה כמויות של ויטמינים ומינרלים, ואפילו את הגרעינים שלה מומלץ לאכול. הנה כל היתרונות של הירק
דלעת ערמונים היא פחמימה מצוינת ומנחמת לארוחה. היא מכילה כמויות של ויטמינים ומינרלים, ואפילו את הגרעינים שלה מומלץ לאכול. הנה כל היתרונות של הירק
מתאים לתבשילי קדירה, אבל גם למוקפצים, עשיר בטעמים ולא מאוד יקר. יש סיבה לכך שנתח הוויסבראטן הפך לפופולארי כל כך בקרב השפים. באטליז מיט אנד דלי, מסבירים על מה חשוב להקפיד ואיך להכין ממנו בבית תבשיל חורפי עם ערמונים, דלעת ערמונית ופטריות
עונתה של דלעת הערמונים בשיאה, והאפשרויות להשתעשע איתה בלתי מוגבלות. שלושה מתכונים של השף איציק אסולין ממסעדת לולו קיטשן אנד בר