פינוק בכל עונה: קיש גבינת ברי ואגוזים
מצד אחד מרגישים את הרכות של גבינת הברי הנמסה ומהצד השני את הפריכות הקראנצ'ית של האגוזים. יחד עם הבצק הפריך מתקבל קיש מהחלומות
מצד אחד מרגישים את הרכות של גבינת הברי הנמסה ומהצד השני את הפריכות הקראנצ'ית של האגוזים. יחד עם הבצק הפריך מתקבל קיש מהחלומות
השף אבי ביטון הופך את הלביבות הביתיות של אמא לתענוג בזכות תוספת קטנה של גבינת ברי לתפוחי האדמה, עשבי תיבול רעננים וטיגון בחמאה שמוסיפה להן טעם אגוזי