ריח של מאפייה בכל הבית: רוגלך גבינות נמסות מבצק מהיר
גם עם בולגרית וגם עם גבינות ומעל זיגוג מטריף. משתמשים בקמח תופח לתוצאות מהירות ומקבלים רוגלך חמים עם גבינות נמסות
גם עם בולגרית וגם עם גבינות ומעל זיגוג מטריף. משתמשים בקמח תופח לתוצאות מהירות ומקבלים רוגלך חמים עם גבינות נמסות
מעדן צרפתי עשוי בצק שמרים מקופל שכבות, וביניהן סוכר מקורמל- נשמע מסובך? מירב שיינר- דנצ'נקו מובילה אותנו בדרך קיצור היישר לגן עדן ועושה לנו חיים קלים עם מאפים אלוהיים
מאפה שהוא ארוחה שלמה, כיוון שיש בו ירקות וגבינה והמון תבלינים. מיקי שמו מכנה אותו "חלת ירק", ואילו אתם תקראו לו "הדבר הזה שאי אפשר להפסיק לאכול"