לא הסלמון הממוצע שלכם: אבי ביטון מפרגן לכם דג לחג
לא חייבים תמיד להידבק למתכון הקלאסי והמשעמם של דג הסלמון. אבי ביטון מגיע לביסטרו גרינברג ומשיג את המתכון לסלמון ברוטב תאילנדי, שיכניס קצת טעם שונה לשולחן החג
לא חייבים תמיד להידבק למתכון הקלאסי והמשעמם של דג הסלמון. אבי ביטון מגיע לביסטרו גרינברג ומשיג את המתכון לסלמון ברוטב תאילנדי, שיכניס קצת טעם שונה לשולחן החג
ארוחות בוקר חדשות במעדניית צוק בתל אביב, בופה סוף שבוע במסעדות אדום הירושלמית ופסטיבל יין בנמל תל אביב. מה ואיפה נאכל השבוע
אבי אפרתי ביקר בביסטרו גרינברג החדש ומצא מסעדה נעימה וידידותית לילדים שאינה מספקת באיכות האוכל ומתאמצת מדי להיות הבראסרי של שכונות הצפון המבוססות
על חורבות מסעדת וול דאן הוותיקה, שנסגרה לפני כחודשיים, יוקם ביסטרו, שישלב גם מעדנייה. בדשא הסמוך אפשר יהיה לקיים פיקניק עם גבינות, יינות, סלטים ולחם שנאפה במקום