המטבח הגיאורגי: קינוחים
כמו באוכל, גם הקינוחים הגיאורגים עתירים באגוזים ובבצק. השף-קונדיטורית אירמה קזר מלמדת איך מכינים עוגיות שושנים ממולאות ובורבושלות מטוגנות
כמו באוכל, גם הקינוחים הגיאורגים עתירים באגוזים ובבצק. השף-קונדיטורית אירמה קזר מלמדת איך מכינים עוגיות שושנים ממולאות ובורבושלות מטוגנות
בקר עם בצל ותפו"א, וקציצות עם אגוזים - השפית קונדיטורית אירמה קזר מגלה את סודות המטבח הגיאורגי. ויש גם מתכון לרוטב טקמלי משזיפים ירוקים
בטור השני של האוכל הגאורגי, חושפת השפית אירמה קזר נדבך נוסף מהמטבח הצבעוני והנפלא: מנות דגים עממיות באדפטציה מודרנית, מטוגנות או אפויות בשילוב ממרח אגוזים