עיג'ה, לטקס, ערוק ורושטי: 4 לביבות חנוכה
לכל עדה יש את המתכון המנצח שלה ללביבות של חנוכה, וכולן מקובלות עלינו
לכל עדה יש את המתכון המנצח שלה ללביבות של חנוכה, וכולן מקובלות עלינו
לביבות רושטי קרמיות ושופעות טעמים שמתאימות בול לארוחת ערב
מארחים בחנוכה ומסתבכים במטבח? זה המתכון בשבילכם: לביבת תפוחי אדמה שמטגנים בפעם אחת
למה לטרוח ולהכין המון אם אפשר להשקיע את כל המאמצים באחת גדולה, חגיגית קריספית ושחומה? ליאת שירית עושה שכל
במקום לעמול במטבח שעות ולטגן אינספור נאגלות של לביבות, רות אוליבר מכינה את הגרסה השוויצרית: לביבת תפוחי אדמה גדולה במחבת, פריכה וחמאתית שאפשר לחלוק עם האורחים
בלי ביצים, פירורי לחם או גבינות - כל מה שצריך ללביבה הענקית הזאת זה בסך הכל תפוחי אדמה טובים ותבלינים. דרור פילץ מתארח אצל אורלי פלאי ברונשטיין בטור חנוכה חגיגי
בלי טיגונים עמוקים, אורן גולדפינגר מתכונן לחנוכה טבעוני ומכין רושטי עם רטבים שונים, מלוחים וגם מתוקים