מיוחד לט"ו בשבט: איך מעצבים חנות של פירות יבשים?
פעם קנו פה פירות יבשים, תבלינים ופיצוחים בעמידה בתור על המדרכה ברחוב והיום, בזכות עיצוב מחודש בהשראת הסרט "אדונית התבלינים" חווית הרכישה הפכה קולינארית ואנינה
פעם קנו פה פירות יבשים, תבלינים ופיצוחים בעמידה בתור על המדרכה ברחוב והיום, בזכות עיצוב מחודש בהשראת הסרט "אדונית התבלינים" חווית הרכישה הפכה קולינארית ואנינה
החללים המסחריים שרפאל דה קרדנס מעצב מאופיינים בצבעי ניאון צעקניים, שימוש במאסקינג טייפ וכמויות של אטיטיוד, אבל מאחורי השיגעון מתגלה חזון שמנוסח היטב - ראיון מיוחד
לול מושבניקי הפך לחנות שמציעה מוצרים מקומיים ותערוכות מתחלפות, וכלבו אקולוגי שצמח בלב תל אביב, מוכר את כל מה שירוק. שתי חנויות עיצוב חדשות מהניילונים
אולי באמת כל מה שהבירה הבריטית צריכה עכשיו זה קצת גלידה עם מבטא איטלקי? קלוז אפ על גלידריית פופ-אפ שצצה בלב העיר הבוערת ועוצבה בהשראת חוף ים
איך עיצוב של חלל מסחרי גורם לנו לבזבז יותר? ומה נשים באמת רוצות? מומחה הצרכנות הבינלאומי פאקו אנדרהיל סבור שהתשובה טמונה בשירותים
כמה חנויות לשמלות כלה עם עיצוב כזה אתם מכירים בתל אביב? אנחנו מצאנו שתיים, והן נראות לנו דומות באופן חשוד