קציצות שהן מוסד: המתכון הסודי של עדנה
מסעדת עדנה ברמת השרון, המתמחה בבישולים ביתיים ומנחמים מגלה לאבי ביטון את המתכון הסודי לתבשיל קציצות הכבש, שעושה לכל מי שאוכל אותו טוב על הלב
מסעדת עדנה ברמת השרון, המתמחה בבישולים ביתיים ומנחמים מגלה לאבי ביטון את המתכון הסודי לתבשיל קציצות הכבש, שעושה לכל מי שאוכל אותו טוב על הלב
דרך ארוכה עבר הקיוסק של עדנה ברמת השרון, שהוקם ב-1958, ועד למסעדה שהיא היום. איזה קצינים אהבו אותה, מה קרה לבלוקים בתקרה ואיך הגיע ביף סטרוגנוף למסעדה פרסית