מאחורי הקלעים: אבירי המזלג והמצקת
נורא קל ללגלג על מסדר אבירי הגריל, ארוחותיהם הפומפוזיות וטקסיהם המוזרים. טל גל כהן, נשיא המסדר, מבקש שתתאפקו עם הסרקזם. "גם אני, בצעירותי, לא הבנתי מה הקטע. לאט לאט קלטתי את היופי"
נורא קל ללגלג על מסדר אבירי הגריל, ארוחותיהם הפומפוזיות וטקסיהם המוזרים. טל גל כהן, נשיא המסדר, מבקש שתתאפקו עם הסרקזם. "גם אני, בצעירותי, לא הבנתי מה הקטע. לאט לאט קלטתי את היופי"
שחר גרוסי, טבח ממלון קרלטון ת"א, זכה אמש בתחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל. בספטמבר הוא ייצג אותנו בפינלנד
לגמר תחרות השפים הצעירים של מסדר אבירי הגריל העפילו שלושה מתמודדים מתוכם שניים ממסעדת כתית. מאיר אדוני גאה