"מסתבר שיש לי את הפיצה הכי שווה במדינה": הטאבון שהדליק פופ-אפ מושלם
החמארה הגרוזינית השמחה שבשוק הכרמל החליטה לעשות לכם חיים קשים ומשמינים, ולפתוח פופ-אפ מהטאבון שמחבר בין בצק חצ'פורי לבין פיצה. הכינו את המחטבים
החמארה הגרוזינית השמחה שבשוק הכרמל החליטה לעשות לכם חיים קשים ומשמינים, ולפתוח פופ-אפ מהטאבון שמחבר בין בצק חצ'פורי לבין פיצה. הכינו את המחטבים
לפני כחודש נפתחה ברחובות ללה, מסעדה אתיופית חדשה שמציעה אוכל ביתי, עתיר תבלינים וניחוחות. בתפריט מבחר תבשילים המוגשים לצד אינג'ירה