מזרח הוא מזרח: המטבח הקוריאני עושה עלייה
למרות שמדובר במטבח בריא, חריף, צבעוני ועתיר טעמים וניחוחות, המטבח הקוריאני לא תפס בישראל כמו מטבחי תאילנד ויפן. שגרירות קוריאה קיימה אירוע קולינרי גדול כדי להכיר לישראלים את מיטב האקזוטיקה הקוריאנית
למרות שמדובר במטבח בריא, חריף, צבעוני ועתיר טעמים וניחוחות, המטבח הקוריאני לא תפס בישראל כמו מטבחי תאילנד ויפן. שגרירות קוריאה קיימה אירוע קולינרי גדול כדי להכיר לישראלים את מיטב האקזוטיקה הקוריאנית
השף משה בדישי ממינה טומיי העז להכניס לפה צלופח חי, והרגיש אותו זז כל הדרך בוושט. על הקימצ'י, הנאם יול, גריל הפחמים, ועוד מנפלאות המטבח הקוריאני. ויש גם מתכון לביבימבאפ