רב-קומות של בשר ובשר ובשר ועוד בשר: המקום החדש של רחל בן אלול
פורים עדיין לא נגמר, האביב עוד מעט מתחיל וזה לא הכול: החדשות הטעימות של ישראל
פורים עדיין לא נגמר, האביב עוד מעט מתחיל וזה לא הכול: החדשות הטעימות של ישראל
עם כריכים שעשויים מיותר מ-20 מרכיבים, ל"רחל בשדרה" בירושלים יצא שם של וואו. דוד רוזנטל ביקר בבוטקה המפורסם בשכונת רחביה ויצא משם המום, לא בהכרח בקטע טוב
זה היה חיזור ארוך מאוד ורומנטי מאוד, אבל בסוף רחל בן אלול הסכימה. עכשיו שיהיה לכולנו בהצלחה עם הבניינים המפוארים והטעימים האלה
בשורה טובה לירושלמים: יוצאת מאסטר שף רחל בן אלול פתחה דוכן סנדביצ'ים חדש בבירה. "רציתי להביא את הדוכנים החמודים מהשדרות התל אביביות אל הרחוב הירושלמי", היא אומרת